Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ R.B. ]

18. 09. 2021. 09:04   >>  09:06 6

DOGAĐAJI TOKOM USTOLIČENJA

Ivanović na čelu Komisije za Cetinje

Poslanik Socijalističke narodne partije Dragan Ivanović vodiće Komisiju za analizu rezultata operativnog usklađivanja organa obavještajno-bezbjednosnog sektora u vezi sa događajima na Cetinju.

Ivanović, koji je član Odbora za bezbjednost i odbranu, potvrdio je Vijestima da ga je Vlada formalno imenovala na to mjesto.

Komisija bi krajem sljedeće sedmice trebalo da završi izvještaj o postupanju bezbjednosnih službi uoči i tokom ustoličenja mitropolita Joanikija 4. i 5. septembra.

Ona je formirana pri Birou za operativnu koordinaciju bezbjednosnih službi, kojim rukovodi potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Komisija bi konačnu procjenu postupanja bezbjednosnih službi i njihovih starješina trebalo da sačini na osnovu izvještaja Uprave policije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Agencije za nacionalnu bezbjednost u vezi sa događajima na Cetinju, saznaju Vijesti.

Finalni izvještaj sa zaključcima biće zatim proslijeđen Birou, Vijeću za nacionalnu bezbjednost i Vladi.

Ivanović je rekao da će raditi na sačinjavanju objektivnog izvještaja.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније