Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ R.B. ]

18. 09. 2021. 11:08   >>  11:09

KIŠA I GRAD

Nevrijeme u Tivtu izazvalo dosta problema

Jako nevrijeme sa kišom i velikim gradom pogodilo je jutros Tivat i stvorilo dosta problema u toj opštini.

Kako prenosi Radio Tivat, jedno stablo je palo u selu prema Brdima i put je neko vrijeme bio zatvoren.

Navodi se da je otkinuto mnogo kablova javne rasvjete i da su pala dva bilborda na magistrali i kod plažnog bara Movida.

Šef službe Komunalija, Miloš Tripinović, rekao je za Radio Tivat da je na potezu od Solila prema Radovićima puno automobila oštećeno od grada.

„Imali smo problema i sa dva bujična kanala, ali je to brzo riješeno. Naša kompletna služba je angažovana na čišćenju Krtola, puta prema Plavim horizontima, magistale prema Lepetanima”, naveo je Tripinović.

On je kazao da je na terenu 40 njihovih ljudi, po dva autopodizača i kamiona, kao i jedna kombinovana utovarna mašina.

“Imamo dobru saradnju i podršku Komunalne policije i Vatrogasne službe, koje nam pomažu u saniranju posljedica nevremena i regulaciji saobraćaja“, rekao je Tripinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније