Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z. [ Mina-business ]

23. 09. 2021. 18:24   >>  18:30 1

POŠTA CG

Moguća kašnjenja u dostavi računa

Epidemija koronavirusa uslovila je brojna odsustva operatera, poštara i dostavljača, pa su moguća kašnjenja u dostavi računa, saopšteno je iz Pošte Crne Gore.

“Zaposleni, posebno poštari, dostavljači i šalterski radnici Pošte, su na prvoj liniji udara. I pored činjenice da Pošta, kao ozbiljna kompanija, preduzima sve mjere zaštite svojih zaposlenih, veliki je broj onih koji su pozitivni na koronavirus”, navodi se u saopštenju.

Razlog je, kako su kazali, upravo taj, što zaposleni Pošte, bez obzira na okolnosti, moraju biti prisutni i dostupni svim građanima u svakom gradu i selu Crne Gore.

“Pošta obezbjeđuje zamjene kolega koji su na odsustvu, ali specifičnost poštanske tehnologije i vrijeme koje je potrebno poštarima za upoznavanje rejona ipak se odražavaju na brzinu dostave”, rekli su iz Pošte.

Iz Pošte su još jednom zamolili sve korisnike za razumijevanje i uvažavanje razloga eventualnog kašnjenja u dostavi računa, jer je riječ o vanrednim okolnostima.

“Menadžment ulaže napore da u budućem periodu Poštu učini modernijom i bržom kompanijom koja nudi kvalitetniju uslugu”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније