Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

02. 10. 2021. 09:17 >> 09:17
2

POŠTA CG

Korona usporila dostavu pošiljki u Podgorici

Pošta Crne Gore ima problem sa efikasnom dostavom pošiljki, to je naročito izraženo u Podgorici. Nezadovoljstvo raste, pa smo odgovor potražili u upravi Pošte na pitanja zbog čega se to dešava i nazire li se rješenje.

Novka Raspopović iz Pošte Crne Gore kaže za Javni servis da je usljed epidemije kovida-19 na odsustvu veliki broj operatera, dostavljača i poštara.

"Angažovani radnici na zamjeni odsutnih, shodno specifičnosti našeg posla, uslovilo je i kašnjenje u dostavi računa jer novi zaposleni moraju se upoznati sa poštanskom tehnologijom, a samim tim i upoznavanje dostavnog računa kako bi na vrijeme dostavili pošiljke", rekla je Raspopović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније