Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

08. 10. 2021. 09:47   >>  09:48

LIBERALNA PARTIJA

"Epidemiološke mjere doživjele potpuni krah"

Liberalna partija saopštila je da se iz dana u dan pokazuje kako su epidemiološke mjere Ministarstva zdravlja doživjele potpuni krah.

Iz LP-a kažu da broj oboljelih i preminulih građana rapidno raste, te da informacije sa terena govore da je poštovanje propisanih mjera na veoma niskom nivou.

"Komplikovane procedure i često neizvodive kontrole dovode u problem nadležne koji kontrolišu ulazak u objekat sa Covid potvrdama. Sve to ostavlja mnogo prostora za različite manipulacije i zloupotrebe pa na kraju najviše ispraštaju građani koji se trude da pošteno sačuvaju i sebe i druge i pridržavaju se svih potrebnih zaštitnih mjera", saopštila je Liberalna partija. 

Postavlja se pitanje i za Ministarstvo unutrašnjih poslova da li je, kako su kazali, "uopšte zainteresovano za svoj posao i za kontrolu mjera koje propisuju njihove kolege iz Vlade".

"Ili je pak ministar zainteresovan samo za progon učesnika mirnih demonstracija na Cetinju i svih onih koji iskazuju svoju slobodnu i demokratsku volju protiv politike ove Vlade. Na kraju krajeva, držanje rekorda u Evropi i svijetu već mjesecima na vrhu lista po broju oboljelih i umrlih, dok Vlada Crne Gore ide okolo po masovnim skupovima bez maski i bez vakcina, daje stravično loš primjer građanima. Tu posebno prednjači premijer Krivokapić koji više od godinu dana odbija da se vakciniše dok revnosno krši sve moguće mjere koje sam propisuje građanima. Rezultate toga ćemo, plašimo se, tek osjetiti u vremenu pred nama", saopštili su iz LP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније