Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

RomaNet [ R.B. ]

16. 10. 2021. 23:29   >>  23:30

ŠALJAJ NOVI PREDSJEDNIK

Isen Gaši podnio ostavku u Romskom savjetu

Na današnjoj vanrednoj sjednici Romskog savjeta konstatovana je ostavka dosadašnjeg predsjednika Isena Gašija i još tri člana, prenosi portal RomaNet. Mensur Šaljaj izabran je za novog predsjednika.

Gaši je na svoj lični zahtjev podnio ostavku u Savjetu, iz zdravstvenih razloga.

Isen Gaši je funkciju predsjednika obavljao od prvog konstituisanja savjeta 2008. do danas.

Zahvalio se svojim saradnicima i svim članovima Savjeta na saradnji, koja je, kako je naveo, svih ovih godina bila plodotvorna.

“Punih 12 godina sam bio na usluzi svom narodu i zajednici kojoj pripadam, čast mi je bila što ste mi ukazali vaše povjerenje svih ovih godina, zahvaljujem Vam se na dosadašnjoj saradnji“, naveo je Gaši.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније