Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

20. 10. 2021. 13:00 >> 13:04

KOVID CENTAR

CRBC donirala smještajni kontejner Domu zdravlja

Kompanija CRBC donirala je nedavno smještajni kontejner podgoričkom Domu zdravlja, koji se koristi za potrebe Covid centra za djecu, saopšteno je iz te kompanije. Iz Doma zdravlja Podgorica zahvalili su kompaniji CRBC na brzoj reakciji i spremnosti da pomognu.

“Ovakvim gestom pokazali ste da je društveno odgovorno poslovanje jedna od karakteristika vaše kompanije i da se želja da pomognete zajednici, u ovom slučaju djeci u Covid centru, može realizovati dobrom voljom u veoma kratkom roku. U ovom objektu laboratorijski tehničari mogu nesmetano da obavljaju uzorkovanje i testiranje na koronavirus, a odvajanjem laboratorijskog dijela od ljekarskih pregleda značajno je unaprijeđen proces rada u Covid centru za djecu, koji se nalazi u naselju Tološi”, kazao je direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić.

Iz kompanije CRBC poručili su da im je drago što su i na ovaj način, nakon donacija u novcu i zaštitnoj opremi prošle godine i nedavne donacije još dva ovakva kontejnera Institutu za javno zdravlje, pomogli zdravstveni sistem u borbi protiv pandemije koronavirusa.

„Zahvalni smo svim zdravstvenim radnicima koji se već skoro dvije godine bore sa pandemijom. I mi im možemo pomoći u toj borbi, kako kroz donacije, tako i odgovornim ponašanjem i poštovanjem mjera i preporuka. Zahvaljujući Domu zdravlja Podgorica, krajem maja vakcinano je oko 400 zaposlenih kompanije CRBC, a dogovorili smo i vakcinaciju trećom dozom vakcine u skorom periodu“, saopšteno je iz CRBC-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније