Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

20. 10. 2021. 19:35   >>  19:37 2

KOVAČEVIĆ

Nadležni da otkriju počinioca zločina u NK

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević pozvao je sve nadležne organe da učine sve da otkriju počinioce zločina u Nikšiću u kom je ubijen radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak.

"Ljubiša Mrdak je bio primjer časnog i hrabrog čovjeka koji je to svojim životom do poslednjeg časa svjedočio. Iskreni patriota i porodični čovjek koji je bezrezervno davao sebe svojoj porodici i svom narodu", navodi Kovačević.

Ljubiša se, ističe, pridružio velikom broju naše braće i saboraca koji su nas u poslednje godinu dana napustili.

"Ali niko nam nije otet ovako kao Ljubiša. Mučki i zbog prizemnih interesa, oni koji su ga ubili pokazali su da su sušta suprotnost od našeg neumrlog brata.Sve za Hrista, Hrista ni za šta, govorio je Ljubiša. Zato se i nije plašio smrti", kazao je Kovačević.

On je, ističe, stao prvi i u ovoj borbi.

"Da prvi podnese teret i suprostavi se zlu. Moramo pokazati da to nije uradio uzalud. Ova zemlja mora pokazati da je dostojna sinova kakav je bio Ljubiša", zaključio je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније