Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

28. 10. 2021. 07:51   >>  07:52

INJAC I JENDREOSKI

Unaprijediti aerodrome „Podgorica“ i „Knjaz Danilo“

Funkcionalnost aerodroma„Podgorica“ i vojnog aerodroma „Knjaz Danilo“ moguće je unaprijediti kroz zajedničku, a time i racionalniju upotrebu postojećih kapaciteta, saopštili su ministarka odbrane Crne Gore Olivera Injac i direktorAerodroma Crne Gore Goran Jandreoski.

“Istaknuto je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, a razgovor je tekao u smjeru modaliteta unaprijeđenja funkcionisanja aerodroma „Podgorica“ i vojnog aerodroma „Knjaz Danilo“. Injac i Jandreoski su razgovarali o budućim projektima Ministarstva odbrane i Aerodroma Crne Gore, posebno u domenima infrastrukture i opremanja”, navodi se u saopštenju.

Sagovornici su se složili da je moguće unaprijediti stepen funkcionalnosti oba aerodroma kroz zajedničku, a time i racionalniju upotrebu postojećih kapaciteta, te da će budući razgovori između teći u tom smjeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније