Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

09. 11. 2021. 07:39 >> 07:40
3

ČESTITKA MIHAILA

Fejzić se zalagao za mir, ljubav i toleranciju

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Mihailo uputio je čestitku reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću, povodom reizbora na tu funkciju.

"Sve ove godine, koje ste proveli na njenom čelu, mogu da Vam služe na ponos. Obilježili ste ih na najbolji način, promovišući istinske vrijednosti Islama, zalažući se za mir, ljubav i toleranciju među narodima i vjerama u Crnoj Gori", rekao je Mihailo.

Navodi da je Fejzić i u teškim i u lijepim vremenima dao doprinos društvu i zemlji u cjelini "kojima se možete dičiti, i Vi i Islamska zajednica".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније