Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

19. 11. 2021. 20:26 >> 20:28
1

OSUDA IZ SNP-a

Loša poruka zdravstvenim radnicima i građanima

Crna Gora već više od godinu i po bije bitku sa nevidljivim neprijateljem koji odnosi žrtve svakog dana, dok se broj zaraženih mjeri hiljadama. Pandemija korona virusa zaustavila je i usporila ne samo malu Crnu Goru, već i cijeli svijet, poručili su iz Socijalističke narodne partije (SNP). 

Kako su kazali, iprkos tome, naši zdravstveni radnici - ljekari i medicinske sestre daju poslednje atome snage da bi spasili što više ljudskih života i pomogli zaraženima da se oporave na što lakši način.

"Radili su i rade danonoćno, u teškim uslovima, bez slobodnih dana, za niske plate. Ipak, nismo od njih čuli ni riječ žalbe, nezadovoljstva ili prekora. Zbog toga je današnji "performans" ispred Ministarstva zdravlja zabolio do kosti svakog zdravstvenog radnika u našoj zemlji. Poigravajući se sa ljudskim žrtvama, ne vodeći računa ni o preminulima, ni o njihovim porodicama, a ni o medicinskim radnicima, pojedinci su ovim morbidnim aktom htjeli da udare na one koji vode zdravstveni sistem, prije svih na ministarku zdravlja Jelenu Borovinić Bojović", istakli su iz SNP-a.

Kako su rekli, bez namjere da brane ministarku, ukazuju na haos koji su ona i njeni saradnici zatekli prošlog decembra.

"Na činjenicu da nije bilo nijedne vakcine u Crnoj Gori, da je bilo mnogo više zaraženih i da je rađeno mnogo manje testiranja. Trebalo je vremena da stignu vakcine, da se uspostavi kontrola nad epidemijom, ali se uspjelo u tome. Zbog toga, današnji opskurni "performans" grupe politički nezadovoljnih i ostrašćenih pojedinaca nije pogodio samo zdravstvene radnike, već svakog dobronamjernog građanina Crne Gore. Ipak, najbolju poruku ovim "spasiocima" Crne Gore poslali su upravo građani kojih na njihovom okupljanju nije bilo. Ne treba tu ništa više dodavati", naveli su iz SNP-a. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније