Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

19. 11. 2021. 20:36   >>  20:45 5

SAOPŠTENJE MPNKS

"Šehoviću nećemo dozvoliti da nas vrijeđa"

Uspješni međuljudski odnosi se grade sa obostranim povjerenjem, pažnjom i uvažavanjem, a kako su Damir Šehović i SD uvažavali Crnu Goru, i većinu građana pokazalo je vrijeme, kazali su iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta (MPNKS). Iz tog resora, na čijem je čelu Vesna Bratić, oštro su kritikovali Šehovića u saopštenju za medije.

"Ko o čemu, gospodin Šehović o poštovanju. Neiskazanom poštovanju prema skupštinskom odboru, prema njegovoj ličnosti, prema danas opozicionom DPSDP-u.  Izgleda da je gospodin Šehović željan pažnje, a kako više nema ni počasnog Predsjednika, a ni vrhovnog Gospodara laži da mu daju zahvalnosti na kašičicu, proradili su bijes i sujeta, te profesor Šehović targetira ministarku Bratić, podsvjesno tražeći od nje malo razumijevanja i pažnje", piše u saopštenju.

Kako su rekli, iako nastupa osiono i drsko, jasno je vidljivo da mu manjka, ne samo poštovanja već i samopoštovanja, a to je već problem koji treba usmjeriti na neku drugu adresu.

"Za poštovanje se vrijedi boriti gospodine Šehoviću. Ono se mora zavrijediti. Sve ove slike napuštenih i ruiniranih školskih objekata, pa i iz vašeg Plava i Gusinja  najbolje govore o vašem odnosu prema samome sebi i prema građanima Crne Gore. Vrijeme je pokazalo, posebno ovdje u našoj Crnoj Gori, da što više šansi i prostora dajete pojedinim ljudima, to će vas manje cijeniti. Zato želimo da znate, gospodine Šehoviću, da nećemo dozvoliti nikome da nas vrijeđa, pogotovu ne vama", naveli su iz MPNKS.

Oni navode da "poštovanje mora da postoji, prije svega, prema samima sebi jer samo tako činimo da nas i drugi poštuju".

"I zapamtite, znanje vam daje moć, a karakter stvara i gradi poštovanje. Naposletku ćete shvatiti da vam je iskreni prijatelj onaj koji vam ukazuje na greške i slabosti, jer vam ujedno pokazuje i put ozdravljenja i iscjeljenja. Iskreno žalimo što ste toliko vremena proveli u Ministarstvu prosvjete uzalud. Sa nadom da ćete pravilno razumjeti naše namjere, iskreno vas pozdravljamo i nadamo se vašem unutarnjem preobražaju, uz poruku - obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da mijenjate svijet", kažu u MPNKS.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније