Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ RTV Budva ]

22. 11. 2021. 13:45   >>  14:31 1

DAN OPŠTINE BUDVA

Radović najavio nove projekte u Petrovcu

Povodom obilježavanja Dana opštine Budva, predsjednik SO Budva Krsto Radović otvorio je danas u Petrovcu kompleks sa sportskim terenima, teretanom na otvorenom i dječjim igralištem namijenjenom za rekreaciju djece i mladih.

Kako prenosi RTV Budva, Radović je istakao da je Petrovac, nažalost, bez sportskih terena već dugih 12 godina, te da je ovo jedna od prvih investicija što se tiče sporta.

"Ovom prilikom zahvaljujem se MZ Petrovac i Sekretarijatu za komunalno stambene poslove koji su doprinijeli da mi danas ovo koristimo", naglasio je Radović.

Radović je kazao da će u Petrovucu biti još ovakvih projekata koji mogu doprinijeti boljoj turističkoj ponudi, najavljujući uskoro početak realizacije projekta Zakolač, takođe, parka prirode.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније