Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

26. 11. 2021. 19:34 >> 19:35

VELJIAJ ĐELJOŠAJU

Tirana da sufinansira izgradnju trga, parka ili knjižare u Tuzima

Gradonačelnik Tirane Erion Veljiaj čestitao je predsjedniku Opštine Tuzi Niku Đeljošaju na razvoju i transformaciji grada. Kako je saopšteno iz te lokalne samouprave, Veljiaj je takođe izrazio spremnost da u bliskoj budućnosti sufinansira infrastrukturne projekte kao što je izgradnja trga, parka ili knjižare.

Kako je saopšteno iz Opštine Tuzi, tu lokalnu samoupravu danas je posjetio gradonačelnik Tirane Erion Veljiaj zajedno sa ambasadorom Republike Albanije u Crnoj Gori Ridi Kurtezijem, generalnom direktoricom finansija u Opštini Tirana Jonida Haljilji, direktorom za medije i komunikaciju u Opštini Tirana Denisom Dedaj kao i izvršnom direktoricom Zajednice albanskih opština u regionu Andriolom Kambo.

Gradonačelnika Tirane, kako navode, dočekali su predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i drugi predstavnici opštine.

Na prvom zvaničnom sastanku, kako dodaju, između ostalog, razgovarano je "o konkretnim temama koje utiču na zajedničke međuinstitucionalne projekte".

Kako navode iz te opštine, Đeljošaj se zahvalio Valjiaju na posjeti, kao i, kako se dodaje u saopštenju, na kontinuiranoj podršci koju opština Tirana daje opštini Tuzi od njenog osnivanja.

"Veljiaj je čestitao Đeljošaju na razvoju i transformaciji grada. On je takođe izrazio spremnost da u bliskoj budućnosti sufinansira infrastrukturne projekte kao što je izgradnja trga, parka ili knjižare, u zavisnosti od predloga Đeljošaja", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније