Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

27. 11. 2021. 09:45 >> 09:47
1

BULATOVIĆu PRIZNANJE ZA RAD

Izbalansirano i pošteno novinarstvo zvijezda vodilja

Dan je Radio - Televizije Crne Gore, a ove godine obilježava se i 77 godina Radija i 57 godina Televizije Crne Gore.

Nagrade za posebne zasluge i izuzetan doprinos afirmaciji RTCG uručene su juče, a godišnju novinarsku nagradu Televizije Crne Gore dobio je novinar i urednik Darko Bulatović, koji za Jutarnji program TVCG kazao da mu je poseban i lijep osjećaj kada kolege priznaju i nagrade njegov rad.

“To je sada i obaveza i odgovornost više prema građanima i javnosti, prema onome što radimo, da u našem poslu budemo izbalansirani, pošteni, etični i to je naša zvijezda vodilja i nagrada kojoj treba da stemimo”, kazao je Bulatović.

On je poručio da mu je informisanje javnosti prva obaveza, a zadatak da se ne skrene sa puta profesionalizma.

“Kada radite ovaj posao sa ljubavlju i strašću, kojom treba da se radi, mislim da onda napor ostaje u drugom planu”, poručio je Bulatović, koji je pokrenuo mobilno novinarstvo u RTCG.

"Tu smo zbog građana i nije bitno da li se služimo kamerom, telefonom,naš zadatak je da ih informišemo onako kako treba", zaključio je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније