Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ M.L.B. ]

27. 11. 2021. 11:55   >>  15:51 2

TAKMIČENJE U BERANAMA

Žarko i Davor oborili Ginisove rekorde

Beranac Žarko Janković i Davor Ćajić iz Srbije oborili su danas Ginisove rekorde u dvije različite discipline, na Danu svjetskih rekorda koji je održan u Beranama.

Žarko Janković, uspio je po četvrti put da se upiše u knjigu Ginisovih rekorda u disciplini Tamisivari - razbijanje betonskih ploča rukom u kojoj se nalazi živo jaje. Janković je razbio 30 ploča, a dosadašnji rekord je držao Amerikanac Kevin Berkviat sa 28 razbijeni ploča.

I Davor Ćajić iz Ljiga uspio je da dokaže da prepreke ne postoje. Kao osoba sa invaliditetom oborio je rekord u "Armi" sklekovima, uradivši na jednoj ruci i jednoj nozi 54 skleka dok je dosadašnji rekord bio 51. 

Regularnost takmičenja pratili su sudije iz Njemačke.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније