Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

01. 12. 2021. 11:59 >> 12:00
1

U TOKU POSTAVLJANJE

Budva: Za nabavku novih ukrasa 80.000 €

Direktor Komunalnog preduzeća Budva Predrag Ivanović kazao je da su izdvojili 80.000 eura za nabavku novih ukrasa, dodajući da će akcenat biti na površinama koje su do sada bile slabije ili nikako ukrašene.

Javno komunalno preduzeće Budva će, kako navode, i ove će godine u skladu sa svojom dugogodišnjom praksom i aktivnostima okititi grad i uljepšati ga za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Ivanović je najavio nov način ukrašavanja u gradskim parkovima i na zelenim površinama.

"Biće ukrašeni i kružni tokovi u Bečićima, Petrovcu kao i ulazak u grad kod nekadašnjeg Berkovića a sadašnjeg hotela Skver. Za razliku od prethodnih godina, a ja se nadam na radost mještana - uložićemo u ukrašavanje mjesnih zajednica Pržno, Sveti Stefan, Rafailovići i Jaz, što do sada nije bila praksa, a time želimo da pokažemo da naše preduzeće želi da se praznična atmosfera osjeti podjednako na teritoriji cijele opštine", rekao je Ivanović.

Ivanović je kazao da su u pregovorima sa osnovnim i srednjim školama da njihovim učenicima doniraju jelke, koje će potom oni sami okititi svojim autentičnim ukrasima.

"Što je ujedno i način da se mladi kroz svoj rad aktivno uključe u proslavu", zaključio je Ivanović.​

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније