Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

03. 12. 2021. 17:12   >>  17:13

AIR MONTENEGRO

Ponovo letovi Podgorica - Frankfurt

Državna avio-kompanija Air Montenegro od 18. decembra ponovo uspostavlja letove na relaciji Podgorica - Frankfurt. Letovi će se, kako je saopšteno, realizovati dva puta sedmično, svake subote i srijede.

"Prepoznajući značaj povezivanja dvije zemlje, naročito tokom perioda novogodišnjih i božićnih praznika, Air Montenegro je obnovio letove koji su septembru privremeno obustavljeni zbog ograničenja na putovanja i COVID-19 mjera Savezne Republike Njemačke", navodi se u saopštenju.

Iz Air Montenegro podsjećaju da svi putnici, koji su rezervisali karte za period tokom kojeg su obustavljeni letovi na ovoj relaciji, imaju pravo na refundaciju karte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније