Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

04. 12. 2021. 10:02   >>  17:19

DIPLOMATSKI BAZAR

Na štandu RTCG razne delicije, bombice, knjige...

Radio i Televizija Crne Gore (RTCG) pridružila se ove godine, po prvi put, Međunarodnom humanitarnom diplomatskom Božićnom bazaru.

Predstavnica Javnog servisa na našem štandu u Delta sitiju Jelena Milutinović kazala je da je zadovoljstvo biti na bazaru.

Kolege su pripremile razne delicije, ukusne kolače, novogodišnje bombice, a na štandu se nalaze i knjige koje su pisale naše kolege i koleginice.

"Cijene su simbolične. Nama je cilj da ljudi kupe što više proizvoda kako bi se skupilo što više novca, koji bismo donirali onima kojima je najpotrebnija", kazala je Jelena.

Podsjećamo, Međunarodni humanitarni diplomatski Božićni bazar održava se u podgoričkom Delta sitiju, a ove godine učestvovaće 18 ambasada koje će se predstaviti sa svojim predstaviti, te dodatnih šest koje neće biti u šoping centru, ali su uputili novčana sredstva.

Svoju ponudu na štandu predstavila je i Jelena Marković-Čađenović iz Ministarstva vanjskih poslova: "Željeli smo pružili našim zaposlenima kojima su u komunikaciji sa kolegama iz stranih ambasada kojima je Crna Gora zemlja prijema da osjete zajedništvo".

"Iza ideje da se MVP pojavi na bazaru stoji mala grupa žena iz našeg resora, a podršku nam je pružila supruga ministra vanjskih poslova Marija Radulović", rekla je Marković-Čađenović.

Odlučili su se da na svom štandu predstave mali dio Crne Gore kroz prehrambene proizvode, ali i kroz radove crnogorskih umjetnika.

"Tu su domaći crnogorski med, domaća crnogorska rakija, vino, organsko sirće, džem", kazala je Marković-Čađenović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније