Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ rtcg.me ]

10. 12. 2021. 11:10   >>  11:32 17

GAĐAO FASCIKLOM MINISTRA

Đukanović: Neću dozvoliti da me niko vrijeđa

Na sastanku koji je sinoć organizovan u Ministarstvu ekonomskog razvoja povodom aktuelne situacije u Kombinatu aluminujuma došlo je do sukoba između ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića i predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG) Milutina Đukanovića, potvrdili su Portalu RTCG neki od učesnika pregovora. Kako saznajemo Đukanović je fasciklom gađao Milatovića.

Đukanović je, u izjavi za Portal RTCG, potvrdio da se desio incident na sastanku koji je sinoć organizovan u Ministarstvu ekonomskog razvoja povodom aktuelne situacije u Kombinatu aluminujuma (KAP).

On nije želio da o tome detaljnije govori.

"Samo ću reći da neću da dozvolim da me vrijeđa bilo ko, a posebno ne neko ko je pukom igrom slučaja na poziciji na kojoj je sada. Cijeli taj događaj isprovocirao je upravo ministar", kazao je Đukanović za Portal RTCG.

Čeka se odgovor iz Ministarstva ekonomskog razvoja o ovom događaju.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније