Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

25. 12. 2021. 20:54   >>  20:57

ULCINJ

Voda došla u većinu naselja, građani ogorčeni

Nakon šest dana, voda je došla u većinu naselja u ulcinjskoj opštini. Zbog višednevnog nestanka vode građani i ugostitelji su ogorčeni, a iz lokalnog vodovoda kažu do je do prekida u vodosnabdijevanju došlo zbog radova na mreži.

Slavine u većini naselja u najjužnijoj crnogorskoj opštini suve su već šesti dan, a građani su ogorčeni.

Zbog višednevnog nestanka vode nezadovoljni su i ugostitelji, pogotovo jer se sve desilo uoči katoličkog Božića. Za osnovne potrebe vodom ih snabdijevaju vatrogasne cistijerne, a goste uslužuju u plastičnim i papirnim čašama.

"Rezervacije nijesu bile otkazane, ljudi su dolazili ali ih je zateklo ovo što nije bilo vode. Goste koje sam služio naprimjer, sa Velike plaže, isto su mi se požalili i rekli da moraju što prije da idu iz Ulcinja jer nemaju vode da se okupaju ili operu ruke", kazao je Nikola Miljanić, konobar. 

U lokalnom Vodovodu kažu da je do prekida u vodosnabdijevanju došlo je zbog radova na mreži.  Arijan Ljamović, direktor Vodovoda, kaže da je prilikom radova u Ulcinjskom polju došlo do oštećenja glavnog cjevovoda.

"Maltene je bio cijeli cjevovod otkinut i ja sam zahtijevao da se to nekako sanira i da građanima puštimo vodu ali to nije bilo moguće i onda su oni krenuli u izmještanje tog cjevovoda", rekao je, između ostalog, Ljamović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније