Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

06. 01. 2022. 11:47   >>  11:47 1

PODVIG

Za dan obezbijeđeno liječenje u inostranstvu za Stefana i Alena

Crna Gora i svi njeni humani građani ostvarili su nesvakidašnji uspjeh, obezbijedivši liječenje za dva korisnika Fondacije "Budi human" u samo jednom danu.

Za liječenje Stefana Velimirovića i Alena Muratovića prikupljeno je preko 26.000 eura, čime su obojica dobili priliku da se bore za svoje zdravlje.

"Stefan Velimirović, zahvaljujući velikom srcu svih građana, otići će na zakazan predtransplantacioni pregled u Bjelorusiju, nakon čega će ostvariti šansu na dugo očekivanu transplantaciju bubrega koja mu je prijeko potrebna. Alen Muratović nastaviće svoju veliku borbu sa cerebralnom paralizom na klinici u Dubrovniku, gdje je već ostvario zapažen napredak", objasnili su iz Fondacije.

Kako navode, za oba korisnika Fondacije, pored nevjerovatnog angažmana crnogorskog društva, izvršena je raspodjela sa Opšteg računa, čime je proces prikupljanja sredstava ubrzan.

"Oba profila otvorena su u razmaku manjem od 24 sata, a sredstva prikupljena u rekordnom roku. Briga o svakom djetetu je naš zadatak, a ovakvi ishodi nam, po ko zna koji put potvrđuju – humanost ne poznaje granice", ističu iz Fondacije "Budi human".

Iz ove organizacije zahvaljuju se svima koji su učestvovali i dali svoj doprinos da ovaj dan bude upamćen kao dan humanosti Crne Gore i svih njenih građana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније