Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

10. 01. 2022. 20:23 >> 20:25
4

RESOR ODBRANE

Vojna imovina u CG vrijedi 600 miliona eura

Vojna imovina u Crnoj Gori vrijedi 600 miliona eura. To je Ministarstvo odbrane utvrdilo tek prije tri godine, a 12 godina od sticanja nezavisnosti. Međutim, posao još nije doveden do kraja.

Vojnu imovinu, prema riječima Maide Šendelj iz resora odbrane, čine 92 lokacije za vojnu namjenu, 166 stanova sa pripadajućim podrumima, 34 poslovna prostora i 75 garažnih mjesta.

Emil Halimović iz Ministarstva odbrane kazao je Javnom servisu da se vrijednost kulturno-istorijske građe ne procjenjuje.

"Nema procjenitelja koji može da je adekvatno procijeni, tako da nemamo vrijednost, osim samog popisa umjetničkih djela", rekao je Halimović, navodeći da nema informaciju o tome koliko je umjetničkih djela u pitanju.

Svetlana Vlahović, RTCG

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније