Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ B.B. ]

16. 01. 2022. 14:04 >> 14:05

U OPŠTINI ŽABLJAK

Optimistični da će realizovati sve planirane kapitalne investicije

Opština Žabljak u naredni period ulazi sa optimizmom i nadom da će realizovati sve planirane kapitalne investicije, saopštio je njen gradonačelnik Veselin Vukićević.

On je, kada su pitanju lokalne finansije, kazao da je prošla godina obilježena kasnim usvajanjem budžeta.

“Takva situacija doprinjela je da mnoge od planiranih projekata u kapitalnom dijelu nijesmo uspjeli da realizujemo. Nadamo se da ćemo sada, kada je usvojen budžet za ovu godinu, od samog starta turističke sezone imati spremne i nove projekte koje smo planirali”, rekao je Vukićević agenciji Mediabiro.

Dodao je da je zadovoljan što je Opština uspjela da sačuva stabilnost lokalnih finansija.

“U naredni period ulazimo sa određenim optimizmom i sa nadom da ćemo realizovati sve kapitalne investicije koje smo planirali”, naveo je Vukićević.

Aktuelna epidemiloška situacija je, kaže, imala uticaja na tok turističke sezone, a tome je doprinijelo pooštravanje mjera za ulazak u Crnu Goru.

“Ipak, možemo reći da je dosadašnji tok turističke sezone pozitivan i da je ispunio naša očekivanja”, kazao je Vukićević.

On je rekao da su posebno zadovoljni sa vremenskom situacijom, te da su uspjeli da održe prohodnim gotovo sve putne pravce, prije svega na ruralnom području.

Situacija sa putevima je sasvim povoljna kada je u pitanju ta turistička destinacija, a u lokalnoj samoupravi će se potruditi da tako i ostane do kraja sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније