Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

13. 02. 2022. 15:40   >>  16:18 7

PREGLEDALI GA VETERINARI

Mladunče lava vakcinisano, neće ostati u CG

Mladunče lava, koje je prije nekoliko dana primljeno u azil za mačke i pse, neće ostati u našoj zemlji. Nadležni traže najbolje rješenje za njegov smještaj.

Mladunče je danas primilo vakcinu protiv bolesti divljih životinja, saopštili su iz Agencije za zaštitu životne sredine.

Lavića su danas pregledali holandski i njemački veterinari iz organizacije Four Paws, specijalisti za lavove.

Ustanovili su da je star pet mjeseci, ima 29 kilograma i dobrog je zdravstvenog stanja.

Zaključeno je da nema uslova da mladi lav ostane u Crnoj Gori.

Iz Agencije za zaštitu životne sredine napominju da za dalji boravak u Crnoj Gori, do njegove konačne deportacije, traže rješenje koje neće biti na finansijskom teretu građana.

Pozvali su sve društveno odgovorne kompanije da pomognu pri ishrani i smještaju lava u vidu donacija u hrani, građevinskom materijalu za ostvarivanje adekvatnog ambijenta, kako bi se lav u potpunosti oporavio

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније