Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 12. 2013. 12:19   >>  12:19 6

U VILI GORICA

Šeik ostavio 50.000 dolara bakšiša

Krunisani princ Abu Dabija šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od obezbjeđenja do konobara i kuvara.

Naviku arapskih prinčeva da u torbama nose dolare u kešu kako bi čašćavali svoje domaćine, potvrdio je i šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan protekle sedmice, kada je, po slobodnoj procjeni, zaposlenima u vili "Gorica" gdje je večerao i spavao, ostavio oko 50.000 dolara u kovertama.

Princ je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od obezbjeđenja do konobara i kuvara.

Kako se nezvanično saznaje, uoči dolaska šeik je tražio spisak, a čovjek iz njegove pratnje podijelio je koverte u kojima je, pojedinačno, bilo od 1.000 do nekoliko hiljada dolara.

Šeik je osvojio naprečac simpatije domaćina još 2008, godine, kada je boraveći u Budvi i najavljujući investicije u „Budvansku rivijeru“ častio cjelokupno osoblje hotela.

Nekoliko puta je slao svog čovjeka po nove koverte, kako nekoga ne bi preskočio, navodi list pozivajući se na sagovornika koji je i tada bio prisutan prilikom posjete arapske kraljevske porodice.

"Čašćavao je sve redom, konobare, kuvare, sobarice, momke koji nose kofere, obezbjeđenje... Ne znam da li su u svim kovertama bili isti iznosi, znam da je u pojedinim bilo po 2.000 dolara", naveo je isti izvor.

Arapski šeici bili su široke ruke i tokom posjeta Srbiji i čašćavali one koji su im se „našli na putu“ i imali čast da im budu na usluzi, pišu srpski mediji.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније