Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2013. 15:32 >> 15:32

Oboljelim od multiple-skleroze subvencije za vodu

Oboljeli od skleroze multipleks, u Podgorici, od narednog mjeseca će imati subvenciju na utrošenu vodu u iznosu od 50 odsto uz prethodno izmirene dugove, saopšteno je iz Udruženja multiple skleroze. Predsjednica Udruženja, Andrijana Nikolić sklopila je novi sporazum sa Javnim preduzećem Vodovod i kanalizacija o subvencijama za plaćanje vode na teritoriji Glavnog grada.

„Dostavljanjem spiska čalanova Udruženja sa teritorije Glavnog grada, već od narednog mjeseca oboljeli od skleroze multipleks imaće subvenciju na utrošenu vodu u iznosu od 50 odsto uz prethodno izmirene dugove“, kazala je Nikolić agenciji MINA.

Kako je navela, članovi Udruženja nastanjeni na stalnim adresama biće identifikovani po spisku koji će se dostaviti iz Udruženja, dok će podstanari koji samostalno koriste vodomjer u privatnoj kući ili stambenoj zgradi ovo pravo ostvarivati redovnim javljanjem Udruženju i ažuriranjem tačne adrese.

Nikolić je potpisala Sporazum i sa švajcarskom farmaceutskom kompanijom NOVARTIS o donaciji u iznosu od dvije hiljade EUR za koje su kupljeni vitamini za 330 oboljelih učlanjenih u Udruženje do 1. decembra ove godine.

Kako je rekla, svaki član dobiće po kutiju Oligogal sa selenom, Oligovit, B-kompleks i po tablu C vitamina.

Prva raspodjela članovima biće u Glavnom garadu u prostorijama Mjesne zajednice Zagorič, u ulici II Crnogorskog bataljona A-8, u petak od 11 do 16 sati.

Nakon te raspodjele, vitamini će se distribuirati u ostalim gradovima Crne Gore, o čemu će članstvo biti unaprijed obaviješteno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније