Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2013. 19:15 >> 19:15

VINARI NA PREDAVANJU

Cetinje: Radionica o vinskom turizmu

Druga edukativna radionica posvećena oblasti vinskog turizma održana je na Cetinju, u organizaciji Turističke organizacije Prijestonice, a u sklopu projekta “Wine – Wine Tourist Network” u okviru prekograničnog progama Hrvatska – Crna Gora, kojeg finansira Evropska unija u okviru druge komponte Instrumenta za predpristupnu podršu (IPA) u Crnoj Gori.

Učesnici ove kao i prethodne radionice bili su vinari sa teritorije opština Cetinje, Bar i Podgorica, koji su nakon pozdravne riječi direktorice TO Cetinje Ane Ivanović, koja ih je upoznala sa predstojećim aktivnostima, imali priliku da čuju predavanje ing. prehrambene tehnologije Danijele Zuber.


Zuber je govorila o vinskom turizmu i vinskim turistima, a vinare je  upoznala i sa prednostima i nedostacima vinskog turizma. Tokom radionica održana je i prezentacija koja se odnosila na vinski put i njegove koristi, a bilo je riječi i o tome na koji način se poslužuje vino kao i koja se hrana slaže sa kojom vrstom vina. Posebno interesovanje učesnika izazvalo je izlaganje na temu kako ostaviti utisak na turistu i koji su to načini da vinarija budu prepoznata kao posebna.



Marko Vujanović iz TO Cetinje upoznao je učesnike radionice sa tehničkim i uslovima internet sajta, gdje se mogu naći sve informacije kao i zanimljivosti iz ove oblasti.

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније