Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2013. 20:20   >>  20:35

SAVJET RTCG

Usvojen rebalans i finansijski izvještaj

Savjet RTCG usvojio je rebalans budžeta i finansijski izvještaj za ovu godinu. Javni servis je, za devet mjeseci, potrošio 120 hiljada eura više nego što je bilo planirano.

Sa malom sumom, kako je naglašeno, uspjelo se dosta.

Ocijenjeno je da je za održivost Javnog servisa, pored novca iz budžeta, neophodno i sistemsko rješenje, koje bi uslijedilo promjenom zakona o finansiranju medija.    

Generalni direktor RTCG Rade Vojvodić naglasio je da se javni servis kreće u dobrom pravcu i podsjetio na pozitivne izvještaje Evropske komisije i pohvale Evropske radio difuzne unije .

Vojvodić je apelovao, posebno na političare, da ne daju paušalne ocjene o radu Javnog servisa.

Savjet je ponovo pohvalio rad Portala RTCG i ocijenio da je sinergija, sa Televizijom i Radijom, pokazala snagu Javnog servisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније