Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 12. 2013. 13:50 >> 13:50
1

OD SJUTRA

Reforma pravosuđa na javnoj raspravi

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković otvoriće sjutra Javnu raspravu o Nacrtu strategije reforme pravosuđa (2014-2018). Pored Markovića, uvodničari će biti predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, VD vrhovnog državnog tužioca Veselin Vučković i šefica Sektora za demokratsko upravljanje Kancelarije UNDP u CG Sanja Bojanić.

Generalna direktorka u Ministarstvu pravde Branka Lakočević, predstaviće Nacrt strategije reforme pravosuđa (2014-2018), a o ulozi nevladinog sektora u njegovoj izradi govoriće Vlado Dedović iz Centra za monitoring (CEMI).

Ministarstvo pravde, uz podršku Kancelarije UNDP u Crnoj Gori, uputilo je javni poziv građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, opštinama, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju doprinos razmatranju Nacrta strategije reforme pravosuđa (2014-2018).

Sjutrašnja javna rasprava odžaće se, od 14 sati, u hotelu „Podgorica“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније