Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 12. 2013. 13:56 >> 13:56
3

NAKON ISKLJUČENJA

Emiterima signal samo za praznike

Menadžment Radio-difuznog centra je saopštio da će emiterima koji su 20. decembra isključeni, omogućiti rad za novogodišnje i božićne praznike.

"Menadžment RDC-a je uvažio zahtjev emitera kojima je u petak prekinuo pružanje usluga i omogućiće im rad za novogodišnje i božićne praznike", saopšteno je iz RDC-a.

Radio– difuzni centar je isključio 20. decembra, zbog nagomilanog duga za usluge emitovanja signala preko predajnika RDC-a, signal televizijskih stanica Korona, MBC i Panorama i šest radio stanica - Antena M, TDI (bivši Montena radio), Panorama, Skadar Lejk, Skala, Korona i Jadran.

Radio difuzni centar isključio je signale pomenutim televizijskim i radio stanicama, iako ogromna većina emitera u Crnoj Gori duguje velike novčane iznose za naknadu korišćenja predajnika.

Kako navodi RDC u današnjem saopštenju, jedan broj emitera u međuvremenu je izmirio svoju obavezu.

RDC će, kako su istakli, 20. januara 2014. obustaviti pružanje usluga svim emiterima koji ne budu ispoštovali potpisane sporazume kojim su se obavezali da će prethodni dug, nastao do oktobra 2013. izmirivati u 24 mjesečne rate, počev od 01.01.2014., uz obavezu plaćanja redovnih faktura sa čime stiču uslov za popust od 20 odsto na ukupan iznos mjesečne obaveze.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније