Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 02. 2013. 22:21 >> 22:16

AKTIVNOSTI I ŠKOLOVANJE

Dogovorena saradnja u oblasti odbrane

Predstavnici ministarstava odbrane Crne Gore i Italije potpisali su Plan bilateralne saradnje za ovu godinu, uz aneks o školovanju kojim su odobrena dva visoka kursa usavršavanja u Italiji.

Planom je predviđeno 15 aktivnosti, od koji će se sedam realizovati u Italiji, a osam u Crnoj Gori, uz aneks o školovanju kojim su odobrena dva visoka kursa usavršavanja u Italiji.

Na sastanku je ocijenjeno da je saradnja u oblasti odbrane dvije države do sada bila uspješna, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Šef Odsjeka za bilateralne odnose Generalštaba odbrane Italije Ćiro Forte podržao je Crnu Goru na njenom putu ka punopravnom članstvu u NATO.

Pomoćnik ministra za politiku odbrane Crne Gore Ivan Mašulović je naveo da je podrška iz oblasti vojnog obrazovanja koju Italija pruža Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore od izuzetnog značaja.

Nakon održanih sastanaka, delegacija Italije posjetila je Mornaricu VCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније