Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 12. 2013. 12:57 >> 12:57

UREĐENJE GRADA

Za kićenje Budve 30.000 eura

Iz budžeta Opštine Budva će u narednoj godini za uređenje grada biti izdvojeno oko tri miliona eura, što je duplo više u odnosu na ovu godinu, kazao je sekretar Sekretarijata za gradsku infrastrukturu i ambijent, Nikola Divanović.



On je na konferenciji za novinare rekao da će od tog iznosa 650 hiljada biti namijenjeno za tekuće održavanje, jer je to, kako je naveo, obaveza više, da Budva bude još ljepša i uređenija.

"Posebna aktivnost u narednoj godini biće posvećena uređenju zelenih površina, poboljšanje kvaliteta života građana i vizuelnog identiteta grada, kao metropole crnogorskog turizma", rekao je Divanović, prenosi Mina.

On je saopštio da je za kićenje centralnog dijela grada i pojedinih naselja izdvojeno 30 hiljada eura, kako bi Budva izgledala što ljepše za novogodišnje praznike, kada se očekuje veliki broj gostiju.

Direktor Komunalnog preduzeća Budva, Đorđe Medin je dodao da je čistoća na području budvanske rivijere ove godine bila na visokom nivou, što će biti i naredne godine.

U tom cilju, kako je najavljeno, biće kupljeno nekoliko novih specijalizovanih kamiona, veći broj kontejnera za odlaganje otpada, a pored aktivnosti na održavanju zelenih pvršina biće napravljen i sistem za njihovo navodnjavanje

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније