Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 12. 2013. 18:54 >> 19:17

PRIZNANJE MO

Nagrađen i Radio Crne Gore

Ministarka odbrane Milica Pejanović-Đurišić uručila je odluke o unapređenju oficirima Vojske Crne Gore i pohvale za postignute rezultate, a za uspješnu saradnju u 2013. zahvalnicu je primio i Radio Crne Gore.

Ministarka odbrane Milica Pejanović-Đurišić kaže da je Vojska Crne Gore na sve izazove odgovarala na kvalitetan način i da će tako biti i u narednoj godini.

Uz čestitke nagrađenima, ministarka je istakla da u ovakvom trenutku misli idu i prema kolegama koji su u međunarodnim misijama, a takođe su zaslužni za postignute dobre rezultate. 

Ministarka odbrane Milica Pejanović-Đurišić je istakla značaj naredne godine za crnogorsko društvo u cjelini u svjetlu očekivanja poziva za priključenje NATO savezu.

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore vice admiral Dragan Samardžić kazao je da za njihovu službu nema odmora i da su već u planu aktivnosti za narednu.

Takođe, vice admiral Dragan Samardžić uručio je pohvale za postignute rezultate licima u Vojsci, a za uspješnu saradnju u 2013. zahvalnice su primili Uprava pomorske sigurnosti, a u ime Radija Crne Gore koleginica Zorica Kumburović.

Radio Crne Gore od vice admirala Dragan Samardžića dobio je zahvalnicu, za naročito uspješnu dugogodišnju saradnju u 2013., posebno zbog realizacije emisije "NATO info". Urednici te emisije Zorici Kumburović, to priznanje, kako kaže, puno znači.

Zahvalnicu za uspješnu saradnju u toj godini dobila je i Uprava pomorske sigurnosti Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније