Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

06. 07. 2022. 12:44 >> 12:43

PENZIONERI SA SJEVERA POZIVAJU

Svi penzioneri da izađu na proteste 14. jula u Bijelom Polju

Penzioneri sa sjevera pozivaju sve penzionere da u četvrtak 14. jula izađu na treće proteste u Bijelom Polju, koji će se održati ispred zgrade Opštine u podne.

Kako su danas naveli u svom obraćanju medijima, penzioneri se svaki dan nalaze u još goroj ekonomskoj situaciji, a mnogi bez uslova za život, a što im situaciju čini goru svako dnevno poskupljenje cijena.

Iz organizicionog odbora protesta navode, da im se još niko iz Vlade i Skupštine Crne Gore nije obratio, a što govori njihov odnos prema penzionerima, zbog čega treba da se još više organizujemo i pripremimo za još veće proteste koje ćemo najaviti 14. jula, kada ćemo iznijeti i nove zahtjeve penzionera.

"Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokiramo glavnu saobraćajnicu ka Podgorici, jer ne želimo ostavljati turiste sa porodicama u koloni automobila, dovoljno je samo da u što većem broju izađemo svi ispred Opštine Bijelo Polje. Zato pozivamo i sve građane Bijelog Polja i mlade i stare, da nam se pridruže jer ovo nije borba samo za penzionere, ovo je borba za Crnu Goru, za sve građane, za budućnost naše djece", navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније