Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

04. 09. 2022. 13:47 >> 13:43

NVO MONTENEGRO KIDS IZ TIVTA

U Beranama podijelili 200 kompleta školskog pribora

Nevladina organizacija "Montenegro Kids" iz Tivta, prepoznata po organizaciji humanitarnih akcija, danas je u Centru za socijalni rad u Beranama podijelila 200 kompleta školskog pribora za učenike iz socijalno ugroženih porodica iz te sjeverne opštine.

Direktorica te NVO i organizator akcije, Ljiljana Đuričić kazala je da se život sastoji od malih stvari i da istinska veličina sastoji se u tome biti veliki u malim stvarima.

"I ove godine smo mislili na djecu. Znam da ne možemo svakom djetetu pomoći ni promijeniti život ovim donacijama. Samo ga možemo uljepšati i olakšati period kada smo im najviše potrebni. Mislim da je to ovaj momenat kada svako dijete želi novi pribor, torbu, i sve neophodno za školu", kazala je Đuričić.

Ona je najavila i akciju pomoći socijalno ugroženim porodicama kada je u pitanju oprema za bebe, garderoba i obuća za one kojima to treba.

"Veliku zahvalnost dugujemo Centru za socijalni rad (CZSR) Berane, direktoru Petru Pajkoviću i zaposlenim ljudima iz centra što misle na djecu i nama kao organizatorima pomognu pri svakoj realizaciji, obezbijede prostor i organizuju podjelu", kazala je Đuričić.

Direktor Centra za socijalni rad je rekao da pažljivo osluškuju potrebe socijalno najugroženijih, i da su tu da pomognu i budu logistika za sve one koji sprovode ovakve akcije.

"Montenegro Kids je i ranije sprovodio akcije na sjeveru, gdje po statističkim podacima ima najviše socijalno ugroženih, i na tome smo im zahvalni. Svaka pomoć, koliko god bila skromna, dobrodošla je", kazao je Pajković.

Centar za socijalni rad Berane, osim Berana pokriva i opštine Andrijevicu i Petnjicu, i jedan je od većih na sjeveru Crne Gore.

T.S.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније