Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 02. 2013. 14:27 >> 14:21

PODGORICA

VIDEO: Potrebna veća otvorenost institucija

Crnogorske institucije polovično ispunjavaju parametre kojima se ocjenjuje njihova transparentnost i otvorenost, a kvalitet njihovog rada na tim pitanjima zavisi od personalnog stava prvog menadžera, saopšteno je na konferenciji Dobro upravljanje u Crnoj Gori.

Konferenciju je organizovao Centar za demokratsku tranziciju, kao završnu aktivnost projekta „Dobra uprava – bolje institucije“ (DURBIN).

Ocijenjeno je da je potrebno poboljšati koordinaciju u sprovođenju principa dobrog upravljanja u različitim institucijama, odnosno, da je neophodna koordinirana, jedinstvena politika unaprjeđenja dobrog upravljanja u organima državne uprave.

Izjave Dragan Koprivica, Aleksandar Pejović i Rastislav Vrbenski:

 

Nevenka Ćirović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније