Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 15:43 >> 08:28

SASTANAK

Konjević: Moguće promjene u Unutrašnjoj kontroli

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević je nakon posjete članova Odbora za bezbjednost i odbranu MUP-u, najavio da su moguće promjene u sektoru unutrašnje kontrole u narednom periodu. Konjević je, sa predstavnicima Odbora razgovarao o navodnom prisluškivanju novinara i urednika lista Dan.

Ministar je, nakon sastanka, kazao kako nije isključena mogućnost da je moglo da dođe do brisanja dokumenata i zato najavio da su moguće promjene u sektoru unutrašnje kontrole u narednom periodu. 

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Melvudin Nuhodžić je izjavio da je, nakon posjete MUP-u, njegov utisak da prisluškivanja novinara nije bilo.

Njegov opozicioni kolega Predrag Bulatović kazao je novinarima da ipak vjeruje da je tako nešto ipak bilo moguće.

Vasilije Lalošević iz SNP-a je rekao da će više detalja imati na kontrolnom saslušanju polovinom marta.

Svi članovi Odbora za bezbjednost, koji su danas posjetili Ministarstvo unutrašnjih poslova i sektor unutrašnje kontrole, su pozdravili mogućnost da prvi put obiđu te institucije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније