Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 16:45 >> 16:39
3

REAGOVANJE

Simonović: Ivanišević trebalo da odgovara ovdje

Miroslav Ivanišević pokušao je sinoć da na javnoj sceni održi moralnu lekciju, ali on je jedna od posljednjih osoba iz grupe režimskih poslušnika koja smije da izgovori i slovo ’’Č’’ od riječi ’’Čast’’, a kamoli da nekoga opominje na tu uzvišenu moralnu kategoriju, navodi se u reagovanju Vuksana Simonovića, člana Izvršnog odbora SNP-a i nekadašnjeg predsjednika Komisije Skupštine Crne Gore o švercu duvana.

Ivanišević je pred sudom u Bariju oslobođen svih optužbi za šverc cigareta, a za Dnevnik TV Crne Gore sinoć je kazao da svi oni koji su Duvanskom aferom pokušali da unište nečije živote i karijere očigledno prolaze bez odgovornosti.

Zbog svega što je uradio Crnoj Gori i njenim građanima, on treba da zaćuti i da jedne ne progovara, naveo je Simonović.

„Ivanišević, zapravo dobro zna da je istinito, od prvog do zadnjeg slova, sve ono što je napisano u Izvještaju Komisije Skupštine Crne Gore o švercu duvana i njegovoj ulozi u svemu tome, a koji je Skupština usvojila 25. jula 2002. godine. Uzgred, da podsjetim i Ivaniševića i klan kojemu pripada, da je formiranje tog Anketnog odbora između ostalih, upravo inicirao i tražio i onaj kojega Ivanišević i dan danas bespogovorno sluša", navodi se u reagovanju nekadašnjeg predsjednika skupštinske Komisije, koji je dokumentaciju do koje je došla Komisija, tada predstavio sudu u Bariju.

Simonović dalje navodi da Ivanišević „takođe dobro zna da za sve ono što je zajedno sa svojim pajtašima uradio Crnoj Gori i njenim građanima, on lično, prevashodno je trebalo da odgovara ovdje u Crnoj Gori, pred našim institucijama. Na žalost, Crna Gora nema nezavisno i profesionalno tužilaštvo i sudstvo, pa Ivanišević danas može da izigrava ’’uvrijeđenu mladu’’ i da priča ovo što priča. Treba još samo da nađe bilo koga ozbiljnog u Crnoj Gori ko će da mu povjeruje i nasjedne na njegove žalopojke koje su ustvari ogoljene manipulacije“.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније