Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 18:06 >> 18:00

INSPEKCIJA

Nastaviće rušenje nelegalnih objekata na Adi Bojani

Inspekcija zaštite prostora Uprave za inspekcijske poslove nastaviće 5. marta akciju kontrole i uklanjanja nelegalnih objekata privremenog karaktera na Adi Bojani, koju je započela u novembru prošle godine.

Ovom akcijom pristupiće se inspekcijskoj kontroli objekata postavljenih na obalama Bojane, kao i administrativno izvršenje rješenja o rušenju objekata privremenog karaktera za koje vlasnici nisu izmirili obaveze po osnovu zakupa za 2012. Godine, navodi se u saopštenju Uprave za inspekcijske poslove.

U cilju što efikasnijeg rezultata u borbi protiv bespravne gradnje obezbijeđena je  saradnja sa službenicima JP Morsko dobro, komunalne policije i PJ policije opštine Ulcinj, a angažovan je i veći  broj inspektora  zaštite prostora Uprave za inspekcijske poslove, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније