Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 18:38 >> 18:31

DEMANTI

Komisija: Pomoć dijeljenja po opštinskim nalazima

Vladina Komisija za procjenu šteta od elementarnih nepogoda negirala je da je pomoć za područja pogođena prošlogodišnjim poplavama dijeljena po bilo kakvoj drugoj osnovi, već da je to rađeno samo po nalazima opštinskih komisija.

Danas je, u listu Dan, objavljen transkript tonskog zapisa sa sjednice Predsjedništva Demokratske partije socijalista, u kojem se navodi da je predsjednik Opštine Mojkovac Dejan Medojević sugerisao da se šteta od poplava nadoknadi samo članovima te partije.

U reagovanju Komisije navodi se da je, nakon procjena o nastalim štetama, novac uplaćivan isključivo na račune pogođenih opština.

Opštinske komisije za elementarne nepogode, kako se navodi, uradile su procjene štete, u čijoj nadoknadi je dijelom participirala Vlada.

“Javnost je bila svakodnevno informisana o radu Komisije, Operativnog štaba i stanja na računima solidarnosti, o čemu svjedoče linkovi koji su i sada aktivni na sajtu Vlade”, podvukli su iz Komisije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније