Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 20:49 >> 20:43

HUMANOST

VIDEO: Aleksandru ispunjena rođendanska želja

Nakon sinoćnjeg priloga o sedmogodišnjem Aleksandru Furtuli, brojne crnogorske firme i građani javili su se da pomognu porodici.

Podsjetimo, Aleksandar je prošle godine uspješno operisan od malignog tumora na mozgu, ali i dalje ide na hemoterapije u Beograd.

Osim želje da ozdravi, dječak je poželio još nešto za svoj sedmi rođendan.

Za Aleksandrovo liječenje potrebna je posebna ishrana i novac za put na česte kontrole u Beograd. Svi koji su u mogućnosti, novac mogu uplatiti na račun majke dječaka Jelene R.Bošković, u Crnogorskoj komercijalnoj banci. Broj žiro računa 510230698528802988.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније