Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 02. 2014. 08:17 >> 08:20
4

STIŽU PRIZNANJA

Vujanović: RTCG medijska gromada

Javni servis je medijska gromada u Crnoj Gori uprkos sve brojnijoj konkurenciji i mnogim izazovima, ocijenio je potrpredsjednik Savjeta RTCG, Veselin Vujanović.

Vujanović je kazao da je u proteklih 30 godina RTCG prolazila kroz razne oblike razvoja, i da Javnom servisu sada stižu priznanja i sa evropskih adresa.

" Prvo priznanje RTCG stiglo je nakon najvećeg programskog izazova u njenoj istoriji, kampanje za referendum 2006. godine, kada je ona ocijenjeno od oba referendumska bloka i međunarodnih posmatrača kao krajnje nepristrasna, objektivna i profesionalna", rekao je Vujanović Dnevnim novinama.

On je dodao da će imperativ u daljem razvoju predstavljati digitalizacija koja će, kako smatra, uticati na unapređenje rada i na rast gledanosti.

„Iz dana u dan oštrija konkurencija mobilisala je sve pozitivne snage u ovoj kući ka tome da ni u jednom programskom segmentu RTCG ne zaostaje za drugima“, naveo je Vujanović.

On je kazao i da ove godine prvi put napravljene znatne uštede na finansijskom nivou tako da je Javni servis poslovao bez gubitaka.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније