Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Ljilja Vukotić, RCG

28. 01. 2013. 16:04 >> 16:13

HN: Besplatan parking do 1. maja

Građani Herceg Novog i turisti koji posjete taj grad od 1.februara do 1.maja neće plaćati parking u poslijepodnevnim satima. Besplatno parkiranje biće moguće u centru grada i u Igalu od 16 do sedam sati ujutro.

Direktor Javnog preduzeća Parking servis Milorad Matković objašnjava da je cilj preduzeća da doprinese planu lokalne uprave da centar grada bude ,,življi" u popodnevnim satima. Vozačima će na raspolaganju biti ukupno 150 besplatnih parking mjesta, a obavještenja će biti istaknuta na informativnim tablama. Parking servis gazduje sa ukupno 1000 mjesta, a cijena parkiranja u prvoj zoni u zimskom periodu iznosi 60 centi po satu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније