Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 02. 2014. 09:23   >>  09:24 2

BROJNE POSJETE

Sajt sa čituljama za Nikšićane

Prije nešto više od tri mjeseca, nikšićko Pogrebno preduzeće koje posluje u sklopu Komunalnog, otvorilo je sajt (www.pogrebnoniksic.me), koji se svakodnevno ažurira i na kome se, pored informacija o vremenu primanja saučešća i sahranama, mogu naći i čitulje, vrste i cjenovnik usluga i pogrebne opreme, pišu Vijesti.

Sajt je osmislio informatičar tog preduzeća Nikola Grgurević, koji kaže da još nije u potpunosti završen i da se pomalo dorađuje.

„Rađen je u CMS-u, naši radnici su obučeni za unos podataka, tako da se svakodnevno ažurira“, objašnjava Grgurević.

Direktor Komunalnog preduzeća Miodrag Muratović kaže da su željeli da izađu u susret svojim sugrađanima i informišu ih „o tome ko je umro, gdje je izložen, kada je i gdje sahrana i slično“.

On dodaje da su do prošlog mjeseca objavljivali podatke za sve pokojnike sa teritorije Nikšić, ali da sada objavljuju samo čitulje koje su rađene u Gradskom pogrebnom preduzeću.

Za dva mjeseca, sajt je imao 14.280 posjeta, dok su 66 hiljada puta otvorene stranice. Posjete nisu samo iz Crne Gore, već i iz Srbije, BiH, Velike Britanije, Francuske i drugih zemalja.

Idejni tvorac sajta Grgurević kaže da ima ideju i da omoguće ljudima iz dijaspore da pošalju cvijeće za pokojnika, a Muratović objašnjava da preduzeće na čijem je čelu ima sve što je potrebno za posao kojim se bave, ali da nastavljaju sa modernizacijom jer im je cilj da budu u korak sa razvijenim zemljama.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније