Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 02. 2014. 11:43 >> 12:31

LJEPŠI USLOVI

PG: Za vrtić 1.900 eura donacije

NLB Montenegrobanka donirala je javnoj predškolskoj ustanovi „Đina Vrbica“ iz Podgorice 1.900 eura za kupovinu posteljine za vaspitnu jedinicu Bubamara. Na taj način se Banka uključila u inicijativu udruženja Roditelji „Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje“, koja je pokrenuta 2012. godine i odnosi se na sve javne predškolske ustanove u Crnoj Gori.

Donacija će biti uručena u petak, kada će predstavnici NLB - Montenegro banke i udruženja Roditelji posjetiti upravu JPU „Đina Vrbica“.

„Nastojimo da damo svoj skromni doprinos kroz podršku institucijama, kojima je pomoć najporebnija. Ovom donacijom vjerujem da smo doprinijeli kreiranju ljepših i boljih uslova za boravak djece u vrtiću, čime želimo da pomognemo njihovom zdravom rastu i razvoju “, rekla je Jelena Vujović, savjetnica u sektoru koordinacije poslovne mreže i marketinga NLB Montenegro banke.

U JPU „Đina Vrbica“ su se veoma obradovali donaciji jer će, kako su naveli, uljepšati trenutke odmora djeci vrtića.

„Ovakav vid donacije pokazao je da su NLB Montenegro banka i udruženje Roditelji pažljivo oslušnuli naše potrebe i, u sklopu svojih mogućnosti, izašli nam u susret sa velikom ljubavlju“, kazala je direktorica JPU „Đina Vrbica“, Nataša Tomović.

U Udruženju Roditelji vjeruju da će se povećavati broj kompanija koje žele da na ovakav način doprinesu zajednici u kojoj rade.

„NLB Montenegro banka je jedna od malog broja kompanija koje su svjesne važnosti korporativno odovornog djelovanja, i nadamo se da će one podstaći ostale da se odluče na slične korake“, kazala je izvršna direktorica udruženja Roditelji, Kristina Mihailović.

Cilj inicijative Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje je unaprjeđenje uslova u javnim predškolskim ustanovama širom Crne Gore i ublažavanje problema prebukiranosti koji postoji u velikom broju opština.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније