Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 03. 2014. 14:14 >> 14:15
1

POZITIVNA INICIRA RASPRAVU

Ljekarima obezbijediti normalne uslove za rad

Pozitivna Crna Gora će na prvoj sjednici Odbora za rad, zdravstvo i socijalno staranje inicirati raspravu o ovoj temi kako bi i Skupština odnosno predstavnici naroda dali svoj dorpinos obezbjeđivanju normalnih uslova za rad ljekara.

Iz Pozitivne su najoštrije osudili učestale napade na zdravstvene radnike i pozivaju nadležne državne organe na odlučnu reakciju "kako bi povratili ambijent u kojem će se svi građani, a posebno zdravsteni i drugi radnici koji po prirodi svojeg posla stoje na usluzi svim drugim građanima, osjećati bezbjedno".

Poslanik te partije i član skupštinskog Odbora za rad, zdravstvo i socijalnon staranje, Gorana Tuponja, poručio je da ne možemo dozvoliti da u 21. vijeku bilo ko bude izložen samovolji, bahatosti ili fizičkom maltretiranju od strane bilo koga.

"Vršioci vlasti u Crnoj Gori su sve manje sposobni da drže pod kontrolom svoje saučesnike iz kriminalnog miljea koji svakodnevno pokazuju da su oni izvan zakona ili bolje rečeno iznad zakona. Moramo se kao društvo suprotstaviti osionosti i sili pojedinaca ili grupa. Niko ne može biti iznad zakona. Ukoliko ova vlast nije u stanju da vrši svoju dužnost neka ide, i to što prije, jer što prije prizna svoju nemoć manje će biti štetne posljedice po Crnu Goru", saopštio je Tuponja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније