Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 03. 2014. 19:20 >> 19:22

AMERIČKA AMBASADA

Studenti da se prijave za stažiranje

Američka ambasada u Crnoj Gori pozvala je studente završnih godina da se prijave za program stažiranja u nekoj od kompanija članica Američke privredne komore.

Program stažiranja počinje u petak, 11. aprila i traje do petka, 11. jula ove godine.

Američka ambasada u Crnoj Gori već četvrtu godinu sprovodi Program stažiranja za studente završnih godina studija u Crnoj Gori.

Program omogućava studentima tri glavna crnogorska univerziteta da steknu profesionalno iskustvo i poslovne kontakte, neposredno prije sticanja diplome.

"Ove godine, obezbijedili smo 21 poziciju u nekoj jednoj od kompanija – članica Američke privredne komore, a to su : Ernst & Young, Telenor, McCANN Podgorica, Crnogorski Telekom, Telemont, Represent Communications, Hypo Alpe Adria Banka, Čikom, Gintasmont-Ramada, Uniqa osiguranje, Societe Generale Montenegro i Pivara Trebjesa", saopšteno je iz Američke ambasade.

Prijaviti se mogu studenti Ekonomskog, Pravnog, Elektro-tehničkog, Prirodno-matematičkog fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Poslovnog engleskog jezik, kao i Fakulteta vizuelnih umjetnosti.

Prijave za Program stažiranja mogu se podnijeti do četvrtka 27. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније