Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 03. 2014. 10:02 >> 10:03

PODGORICA

Oduzeta roba, vrijedna 12 hiljada

Službenici Uprave carina su, zbog povrede prava intelektualne svojine, u Podgorici oduzeli robu vrijednu više od 12 hiljada eura.

 

Iz Uprave carina je saopšteno da je, u ponedjeljak, 24. marta, pri  kontroli teretnog motornog vozila otkrivena veća količina tekstilne robe inostranog porijekla, za koju se sumnja da povređuje prava intelektualne svojine.

Pregledom teretnog vozila, srbijanskih registarskih oznaka, otkrivena je i oduzeta roba različitih inostranih marki, čija je ukupna vrijednost 12.120,00 eura.

Radi se o sportskoj opremi „Adidas“ i „Nike“, kao i modnim brendovima „Boss“, „Polo“, „Burberry“, „Tommy Hilfinger“, „Paul&Shark“, „Armani“, „D&G“, i galanteriji „Guess“. Među oduzetom robom je i obuća proizvođača „Converse All Star®”.

Zbog počinjenog prekršaja, pokrenuta je zakonska procedura, a roba je privremeno oduzeta do okončanja postupka, saopšteno je iz Uprave carina. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније