Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 03. 2013. 20:58 >> 20:51

RAZMJENA ISKUSTAVA

Predstavnici Crvenog krsta Makedonije u Pljevljima

Delegacija makedonskog Crvenog krsta boravila je u Pljevljima kako bi se upoznala sa projektom „Briga o starima“, kojeg uspješno realizuje pljevaljski Crveni krst uz finansijsku pomoć Crvenog krsta Austrije.

Makedonci planiraju da slične aktivnosti sprovedu i u nekim svojim opštinama, a na terenu su imali priliku da se upoznaju sa radom medicinskih sestara angažovanih na projektu.

Praktičan rad na terenu za goste je, kako kaže nacionalni koordinator projekta „Briga o starima“ u Crnoj Gori Igor Jokanović, veoma dragocjeno iskustvo.

To potvrđuje i šef delegacije Crvenog krsta Makedonije, Anita Trgačevska:

„Vjerujem da će nam iskustva opštine Pljevlja, i sve što smo tamo vidjeli, biti od velike koristi u našem daljem radu i da će projekat i u Makedoniji biti uspješno realizovan, kao što je to slučaj u Pljevljima. Zaista je korisno vidjeti kako medicinske sestre na terenu savjesno brinu o starim osobama“, kazala je Trgačevska.

Saša Bezarević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније